Menu Sluiten

Toernooi-informatie

Inmiddels een begrip in Amersfoort: Het sfeervolle, halfjaarlijkse badminton recreantentoernooi vol gezelligheid en sportiviteit!

Het toernooi is louter bedoeld voor recreanten. Er worden alleen mix- en dubbelspelen gespeeld. Per speelronde krijgt u andere medespelers en tegenstanders toegedeeld.

Bij de wedstrijden gaat het vooral om gezelligheid, sportiviteit en onderlinge krachtmeting. Niet degene met de meeste punten wint de hoofdprijs, maar de speler(s) die het dichtst eindigen bij het gemiddelde aantal punten van de spelers in die categorie.

Deelnemers worden ingedeeld in één van de drie categorieën: beginnend, geoefend of ervaren. Beginners zijn spelers met een beperkte spelervaring. De geoefenden spelen op een hoger niveau, de ervaren spelers hebben de meeste spelervaring. Bij het inschrijven geeft u aan in welke categorie u valt, wij zorgen voor een goede indeling en optimaal spelplezier omdat spelers dan aan elkaar gewaagd zijn.

U speelt minimaal 8 wedstrijden. Mocht dit te veel zijn, geef dan bij uw inschrijving aan hoeveel ronden u wilt spelen zodat wij hiermee bij de partij-indeling rekening kunnen houden.

Wij zien u graag bij het aankomende toernooi!

Praktische informatie:

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 11.15 uur: wedstrijdformulieren afhalen
  • 11:20 uur: welkom en warming-up
  • 11:30 uur: start eerste wedstrijd
  • ± 17:00 uur: einde laatste wedstijd

Na het toernooi kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan een lopend Oosters buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Tombola

Tijdens de pauze is er een tombola met verrassende prijzen! Lootjes worden in de zaal verkocht voor €0,50 per stuk of 6 voor €2,50.

Kosten
Deelnamekosten zijn €8,50 tot 18 jaar, boven de 18 jaar betaalt u €10,00 per persoon. Doet u met meer dan drie personen uit één gezin mee, dan krijgt u €5,00 korting op de totaalprijs.
De kosten voor het buffet zijn €12,50 per persoon.

Inschrijven en betalen
Inschrijven gaat via het inschrijfformulier op deze website. Inschrijven kan tot drie weken voor de aanvang van het toernooi. De kosten voor deelname aan het toernooi en eventueel het buffet moeten vooraf voldaan worden. In de bevestigingsmail vindt u de bankgegevens om de betaling in orde te maken. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Afmelding en restitutie
Kunt u, na aanmelding, alsnog niet meedoen geef het dan zo snel mogelijk door. Restitutie van het inschrijfgeld vindt plaats onder de volgende voorwaarden:
Tot 14 dagen voor de sluitingsdatum van inschrijvingen: 100% van uw betaling.
Tot 7 dagen na de sluitingsdatum van de inschrijvingen: 50%van uw betaling.
Bij latere afmelding is er geen restitutie. We moeten immers via invallers het hele spelschema aanpassen.

Locatie
Het toernooi wordt gehouden in Sporthal de Icoon.
Adres: Lovink 10, 3825 MP Amersfoort.
Voor een kaart, klik hier